By Laguna Izola

PRVOMAJSKI PRAZNIKI

Pozdravljeni, obveščamo Vas, da se ukrepi pri namestitvah žal še vedno niso sprostili  zato rezervacij fizičnih oseb za prvomajske praznike ne moremo sprejemati.

  • Apartmaji – nekaj apartmajev je pripravljenih – vendar čakamo odlok vlade – oz ko preidemo v RUMENO FAZO.
  • Hoteli IN VEČINA ZASEBNIH APARTMAJEV IN SOB v Izoli se bodo predvidoma odprli  – UPAJMO po 04.JUNIJU.2021

 

Mojca Kotnik

Laguna Izola

By Laguna Izola

Obvestilo

Obveščamo Vas,

da bomo od četrtka 01.04.2021 do 15.05.2021( z izjemo vikend/praznik) DEŽURALI med 09:00 – 13:00 uro na

 

SPLOŠNI POGOJI – izvleček odpoved REZERVACIJE – IZREDNE RAZMERE

APARTMAJI – ZASEBNE SOBE IZOLA in HOTELSKE REZERVACIJE / Slovenska obala / 
Višina stroškov odpovedi letovanja, je odvisna od časa v katerem je potnik odpovedal letovanje:

– do 20 dni pred prihodom –  administrativni stroški 25€ z DDV
– 19-07 dni pred prihodom do 100 % cene plačane 30% akontacije
– 06-00 dni pred prihodom – vplačil ne vračamo, razen v primeru, da uspemo namestitev v celoti, za isto ceno in v istem terminu zasesti. V tem primeru zaračunamo samo administrativne stroške.

Datum rezervacije je potrjen s plačilom akontacije in ga ni mogoče naknadno spreminjati, v kolikor je apartma že zaseden z drugimi rezervacijami (pred in po datumu potnikove rezervacije), lahko pa potnik zahteva premestitev v drugi, v danem trenutku prost apartma, v kolikor je to mogoče, vendar ne v večjem razmaku kot +/- 30 dni. Če v željenem trenutku ni na razpolago druge proste namestitve, potnik pa bi želel rezervacijo stornirati, veljajo stroški odpovedi letovanja. Spremembo je možno narediti do 20 dni do prihoda.  Prenos rezervacije je brezplačen.

IZREDNE RAZMERE

Če je rezervacija narejena za čas bivanja ko vladajo izredne razmere (prepoved premikanja ali druženja podanega s strani vlade, zaprte nastanitvene enote zaradi višje sile) se v CELOTI POVRNE VPLAČANA REZERVACIJA.
Rezervacije se lahko BREZPLAČNO premestijo v kasnejše datume, spremembo je potrebno  javiti najkasneje do 20 dni do prihoda oz. v skladu izrednimi razmerami.