By Laguna Izola

Apartma Oljka ZVVS

Apartma Oljka ZVVS

za 2-4 osebe 2022 V ceno je vključena posteljnina in 2 brisači za intimno nego/osebo, stroški elektrike in vode.

Razpored: spalnica z zakonsko posteljo, izhod na balkon, dodatna soba z dvema enojnima ležiščema, dnevna soba z dodatnim ležiščem (Ka-TV, internet wifi/geslo) se nadaljuje v kuhinjo z jedilno mizo (pečica, grelnik za vodo, pomivalni stroj), kopalnica (tuš, pralni stroj), balkon (miza, stoli za 4 osebe, sušilnik za perilo).

03.01.-03.06. 40€
04.06.-16.09. 50€
17.09.-31.12. 40€

Pogoji najema

PREDNOST IMAJO ČLANI, KI ŠE NISO KORISTILI BIVANJA V APARTMAJU Prosilec, ki ustreza pogojem, lahko koristi počitniške apartmaje vsako drugo leto, razen v primeru, da je prišlo do nepričakovane odpovedi in se sprosti termin. Velja vrstni red prispelih prijav. Uporabnik lahko brezplačno odpove letovanje 30 dni pred rezerviranim rokom letovanja, po tem roku veljajo stroški odpovedi v skladu s pravilnikom lastnika. Plačilo v celoti na dan prihoda.

Februar-Junij

Januar - Marec - rezervirate lahko 3,4,7 dni , menjave četrtek-ponedeljek, ponedeljek - četrtek ali četrtek-četrtek oz po dogovoru v okviru razpoložljivosti - sprejemamo rezervacije za obdobje predsezona - 03. JANUAR - do 03. JUNIJ 2022
Rezervacije pričnemo sprejemati v petek 01.04.2022 ob 09:00 Prednost bodo imeli člani, ki še nikoli niso bivali v apartmaju in ustrezajo pogojem. Tedenski termini/menjave ob petkih.

Obvezna doplačila:

turistična taksa 2€ po osebi/dan (otroci do 7.leta so oproščeni plačila, otroci od 7-18let plačajo 50% cene)

in enkratni stroški prijave 4,88€/osebo.

Dodatno ležišče

Možnost uporabe dodatnega ležišča za 1 osebo (obvezna najava)

ODPOVED LETOVANJA

Odpoved letovanja brez finančnih posledic je možna v primeru bolezni v družini izkazane z zdravniškim potrdilom, smrti v družini, službene obveznosti, izkazane s potrdilom delodajalca, elementarne nesreče ali drugih opravičljivih razlogov. V nasprotnem primeru zapadejo stroški odpovedi: do 20 dni pred pričetkom letovanja 10% cene letovanja, od 19 do 10 dni 40% cene, od 9 - 6 dni 60%, od 4-1 dan 90% ter na dan pričetka rezervacije 100% cene letovanja.

REZERVACIJE

Na koledarju sprosti osvežujemo razpoložljivost. Tam kje je belo pomeni da ali je že ZASEDENO ali pa NI MOGOČE REZERVIRATI.

Prosim NE IZPOLNJUJTE SPODNJEGA OBRAZCA ampak pošljite svoje povpraševanje na laguna1@siol.net ali pa info@lagunaizola.com

V času uradnih ur pokličite 041 412 611

Zasedenost in rezervacija

Nalaganje koledarja...
- Available / Prosto
 
- Booked/Zasedeno, BELO-ni na razpolago
 
- On request/Na vprašanje

Ime*:

Priimek*:

Email*:

Telefon*:

Število odraslih*:

Otroci 5.let in več*:

Število otrok do 5.let*:

Podrobnosti: