za člane ZVVS

Apartma Oljka ZVVS

OBVESTILO:

Vnovčenje DRŽAVNIH BONOV ni mogoče.

LOKACIJA:
novi apartmajski objekt nad Simonovim zalivom z delnim razgledom na morje.
Do plaže vodijo stopnice (bližnjica), daljša pot pa vam omogoča dostop do plaže brez stopnic. Na razpolago je tudi zunanji ograjen boks za kolesa (do zasedenosti).
Po bližnjici je vhod na plažo Simonov zaliv oddaljen 150m, v kolikor vas stopnice ovirajo, vas daljša pot pripelje na plažo po 10 minutah hoje.
Do najbližje trgovine, lekarne, restavracije.. se lahko odpravite tudi peš – 400m.

V počitniškem apartmaju je prepovedano kaditi, prav tako niso dovoljene domače živali. V primeru kršitve se uporabniku zaračuna generalno čiščenje apartmaja.

IZOLA Simonov zaliv
4+1
DA
4+1
DA
DA
DA

Apartma Oljka ZVVS

Najem na dan ne glede na število oseb. V ceno je vključena posteljnina in 2 brisači za intimno nego/osebo, stroški elektrike in vode.

Razpored: spalnica z zakonsko posteljo, izhod na balkon, dodatna soba z dvema enojnima ležiščema, dnevna soba z dodatnim ležiščem (Ka-TV, internet wifi/geslo) se nadaljuje v kuhinjo z jedilno mizo (pečica, grelnik za vodo, pomivalni stroj), kopalnica (tuš, pralni stroj), balkon (miza, stoli za 4 osebe, sušilnik za perilo). 1 zagotovljeno in oštevilčeno parkirno mesto - dodatna parkirna mesta na posesti niso mogoča.

01.02.-05.06. 40€
05.06.-12.09. 50€
12.09.-03.01. 40€

Pogoji najema

PREDNOST IMAJO ČLANI, KI ŠE NISO KORISTILI BIVANJA V APARTMAJU Prosilec, ki ustreza pogojem, lahko koristi počitniške apartmaje vsako drugo leto, razen v primeru, da je prišlo do nepričakovane odpovedi in se sprosti termin. Tudi v tem primeru ima prednost član, ki še ni koristil bivanja v počitniških apartmajih. Velja vrstni red prispelih prijav. Uporabnik lahko brezplačno odpove letovanje 30 dni pred rezerviranim rokom letovanja, po tem roku veljajo stroški odpovedi v skladu s pravilnikom lastnika. Plačilo v celoti na dan prihoda.

POLETJE 2020

OBVESTILO: Datum za SPREJEMANJE REZERVACIJ za poletje: 26.05.2020 med 09:00 in 15:00 Neodgovorjene klice in poslano elektronsko pošto prispelo pred 9h zjutraj NE BOMO PREDNOSTNO UPOŠTEVALI. Najem je možen za 7 dni, menjave  petek/petek. Velja vrstni red prispelih prijav.

Obvezna doplačila:

na dan prihoda:

turistična taksa 2€ po osebi/dan (otroci do 7.leta so oproščeni plačila, otroci od 7-18let plačajo 50% cene)

in enkratni stroški prijave 4,88€/osebo.

ODPOVED LETOVANJA

Odpoved letovanja brez finančnih posledic je možna v primeru bolezni v družini izkazane z zdravniškim potrdilom, smrti v družini, službene obveznosti, izkazane s potrdilom delodajalca, elementarne nesreče ali drugih opravičljivih razlogov. V nasprotnem primeru zapadejo stroški odpovedi: do 20 dni pred pričetkom letovanja 10% cene letovanja, od 19 do 10 dni 40% cene, od 9 - 6 dni 60%, od 4-1 dan 90% ter na dan pričetka rezervacije 100% cene letovanja.

Zasedenost in rezervacija

Nalaganje koledarja...
- Available
 
- Booked White color-not for rent-
 
- On request

Ime*:

Priimek*:

Email*:

Telefon*:

Število odraslih*:

Otroci 5.let in več*:

Število otrok do 5.let*:

Podrobnosti: