Bazen

Naselje Belvedere

Oddaljenost: Izola center – 3500m, plaža Belvedere – 1000m (vozi mini bus), Simonov zaliv 2000m

Počitniško naselje Belvedere se nahaja v Krajinskem parku Strunjan na vzpetini neposredno nad morjem in ponuja čudovit razgled na Tržaški zaliv. Strateška lokacija in vpetost v naravo omogočata gostom številne dejavnosti v naravi. Najznačilnejši del Krajinskega parka Strunjan je 80 metrov visok Strunjanski klif, ki skupaj s poraščenim robom in 200-metrskim pasom morja pod njim velja za naravni rezervat.

V naselju je v glavni sezoni zunanji bazen, trgovina z živili, manjša trafika, bar, prodajalna spominkov, plesna glasba na terasi, tenis, namizni tenis, badminton, mini golf, fitnes in spa center ter parkirni prostor.

Parkirni prostori so v bližini recepcije.

 

IZOLA Belvedere
2+2
DA
BREZPLAČNO
DA
DA
DA

Vrste namestitev

Izbirate lahko med različnimi vrstami namestitev:

  • Za navdušence počitnikovanja na prostem je na razpolago tudi kamp, kjer lahko svoje počitnice preživite v šotorihavtodomih ali prikolicahsenci borovcev ali oljčnih dreves.
  • KLIKNITE NA PONUDBO ZA BELVEDERE VILE 3*
  • HOTEL CLIFF 4*

BAZEN

Zunanji bazen s sladko vodo je primeren tako za najmlajše goste kot tudi za malo starejše. Odprt je vsako poletje od začetka junija do konca septembra – odvisno od vremena.

Cliff SPA

Intimen in manjši spa, ki hotelskim in zunanjim gostom ponuja pester izbor storitev s poudarkom na mediteranskih esencah, na voljo pa je tudi bolj eksotična ponudba storitev, ki obsega raznovrstne azijske masaže (tajska, havajska in japonska). Poleg različnih vrst neg obraza, telesa in raznovrstnih masaž, vam ponujajo še savna center (s finsko, turško in bio zeliščno savno), manjši bazen s teraso z razgledom na morje, fitnes in VIP Spa za dve osebi. Svojo ponudbo redno dopolnjujejo z novimi in alternativnimi storitvami, prav tako pa vse goste sprejmejo z edinstvenim pristopom.

Plaža

Poleg bazena, ki ga ponujajo za vse potrebe in starosti gostov, je naravna morska plaža od hotela oddaljena le 800 m. Za goste hotela je organiziran brezplačen prevoz z minibusom (od junija do septembra).

 

 

Mini golf

Na vzpetini nad Izolo se v senci dreves in z nepozabnim razgledom na Jadransko morje nahaja Minigolf Belvedere. S šestnajstimi luknjami in razgibanim terenom vam igrišče zagotavlja prijetno druženje, ki odlično povezuje šport in naravo, primeren pa je tako za odrasle kot za otroke.

Restavracija Kamin

Najlepši kulinarični razgled v Izoli! Biser Belvedere Resorta je Restavracija Kamin – ta se ponaša s prelepo teraso, ki ponuja čudovit pogled na Izolo in Tržaški zaliv. Ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, na voljo pa je tudi pester nabor mednarodnih jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami. Restavracija obsega 120 sedežev v veliki dvorani in 40 sedežev v sami Restavraciji Kamin. Na terasi lahko sprejmejo približno 140 ljudi.