že od 29€ na dan

Hotelsko naselje Simonov zaliv Izola

Hotelsko naselje Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale na kraju, kjer je bilo v rimskih časih pristanišče Haliaetum in ima vse, kar je potrebno za prijetne počitnice v vsakem letnem času in za vsakogar.

V neposredni bližini naselja je pošta, lekarna, avtobusna postaja, trgovine in restavracije.

V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre. V center mesta Izola pridete z 20 minutnim prijetnim sprehodom ob morju.

IZOLA Simonov zaliv
2+2
DA
Popusti za zgodnje rezervacije
do 2 otroka BREZPLAČNO
2+2
DA (najava)
DA
DA (razen 2*)

CENIK 2022 UGODNE POČITNICE

Kliknite na ime namestitve za prikaz cenika 2022

Ne pozabite – 2 otroka do 15. leta bivajo BREZPLAČNO

  1. in 2. otrok do nedopoljnenega 15. leta v družinski sobi z 2 odraslima (2+1 ali 2+2) bivata brezplačno

Ste že rezervirali svoje počitnice?

Dodatni opis

Do hotelske plaže vodi urejena sprehajalna pot. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičku z naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroci, del je travnatih površin, delno je pa plaža betonirana. Gostom so na razpolago vodni tobogan, trampolin in otroško igrišče s peskovnikom in igrali za otroke, igrišča za odbojko na mivki, možna je tudi izposoja manjših plovil. Na plaži je prijeten bar, bistro, prostoren pomol, v sezoni je organizirana vodna telovadba z animacijo za odrasle in otroke ter glasbo. Zaradi obilo sence, položnega vstopa v morje, mivke in poletnih animacije, je plaža priljubljena tako med družinami z majhnimi otroki kot tudi manj veščim plavalcem.
Ne glede na izbrano vrsto namestitve, so samopostrežni obroki organizirani v glavni hotelski restavraciji, od koder imamo čudovit pogled na zaliv in staro mestno jedro. Restavracija nudi izbor raznolikih jedi. Zajtrk je gostom na voljo med 7 in 10 uro zjutraj, kosilo (poletni meseci) med 12 in 14 uro, večerja med 19 in 21 uro oz. 18:30 in 20:30 (zimski urnik). V zimskih mesecih je prehrana organizirana v hotelu Haliaetum.
– DEPANDANSE PARK 2* – se nahajajo ob hotelski restavraciji, na voljo je 26 dvoposteljnih sob, niso klimatizirane – DEPANDANSE KORALA, PERLA, PALMA IN OBNOVLJENA SIRENA 3* – v vsaki depandansi je na voljo 26 sob, nahajajo v zelenem parku, tik ob morju. Zaradi odlične, mirne lege in namestitev, s široko izbiro družinskih sob, so zelo priljubljene med družinami – HOTEL HALIAETUM / MIRTA 4* – V sklopu hotela Haliaetum (obnovljen 2019) je vsem gostom brezplačno na voljo ogrevan bazen z morsko vodo (zaprt julija in avgusta), v hotelu Mirta pa je na voljo Welleness & Spa center Mirta (doplačilo)
Od leta 2019 Vas v popolnoma novi, sveži podobi pričakuje celovito prenovljen hotel Haliaetum 4*. Prenova hotela obsega vse sobe s kopalnicami in balkoni, recepcijo in notranji bazen. Poleg hotela je prenovljena tudi depandansa Sirena. S prenovljenimi sobami in posodobljeno ponudbo je San Simon dvignil kakovost bivanja in nadgradil družinam prijazno ponudbo storitev v restavracijah, sobah, recepciji, mini klubu in na kopališču. Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago so otroški meniji, kotički, zunanja igrala, mini klubi in po naročilu v sobah tudi osnovne potrebščine za nego otrok. Poleg namestitvenega dela se je delno prenovila tudi glavna restavracija, gostinski lokal Bistro, tik ob morju in tobogan.
V sklopu posebnih ponudb za družine, nudijo v namestitvah kategorije 3* in 4* možnost ugodnega najema otroške opreme v obliki družinskih paketvo Mini, Midi in Maxi. Možen je tudi najem posameznih artiklov (2€/artikel/dan), kopalni plašč 3€/bivanje). Nudijo možnost brezplačnega najema sprehajalnega vozička za otroka (rezervacija na recepciji). V restavraciji San Simon so na razpolago otroški bife in posebni otroški meniji s priljubljeno hrano za najmlajše, otroški pribor in otroški stolčki na željo gosta ter previjalna miza. V restavraciji Bistro na plaži v poletnem času nudijo posebne otroške menije, ponudbo hrane in pijače za otroke. Vse družine, ki se na počitnicah želijo rekreirati ali raziskovati okolico, nudijo možnost najema koles za odrasle in otroke, tricikle, poganjalčke, najem minigolf palic ter spuste po obnovljenem toboganu na plaži.