Odlično

Apartmaji Vila Maia 3*, Strunjan

Aparmaji Vila Maia so del resorta Salinera, le korak do plaže , katere posebnost so prostorni apartmaji, opremljeni v sodobnem slogu. Sobe so klimatizirane s pogledom na bioenergijski park in zunanji bazen. Uporabljate lahko vse storitve v resortu Salinera, kot so zunanji in notranji bazen, restavracijo in otroško igrišče. Koristite lahko tudi različne masaže in nege v wellness v centru Syra. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so sprehodi v naravi, kolesarjenje in meditacijo. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, kot so sprehodi v naravi, kolesarjenje in meditacijo. Tukaj bodo našli zavetje vsi, ki si želijo preživeti sproščene počitnice in uživati v naravnem okolju.

V vili je 9 apartmajev s 3 zvezdicami. Primerni so zlasti za družine z otroki, ki težijo k počitniškemu bivanju v atraktivno urejenih stanovanjskih okoljih. Manjši apartmaji lahko sprejmejo do 6 oseb, večji pa do 8. Hotela Salinera je le 150 metrov.

Strunjan
4-6
DA
4-6
DA
DA
DA

CENIK 2024

Za pregled razpoložljivosti in izdelavo ponudbe nas prosim pokličite na tel 041 412 611, 05 6400 278 ali pošljite povpraševanje na info@lagunaizola.com 

 

Dodatne informacije

Vsi apartmaji v Vila Maia so opremljeni s: klimatsko napravo, kuhinjskim štedilnikom, hladilnikom, pomivalnim strojem, posodo, kabelsko televizijo, telefonom in sušilcem za lase. Manjši apartmaji merijo 52 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in spalnice, 4 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona. Večji apartmaji merijo 62 m2 in so sestavljeni iz: dnevne sobe in dveh spalnic, 6 osnovnih in 2 pomožnih ležišč, kopalnice s kadjo, kuhinjske niše, terase ali balkona.
Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Ležalniki in senčniki za doplačilo. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen zdvemi manjšimi in otroškim bazenom se nahaja v hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.
Bioenergijski center Syra v sklopu hotela V oazi miru, ki se dotika svežega morskega zaliva in jo varuje čudovit herbalni park obdan z izbranimi grmovnicami, lahko koristite tradicionalne metode zdravljenja. Namenjene so vzdrževanju notranje harmonije in ravnotežja, ki sta odvisna od tekočega in neprekinjenega toka človekove vitalne energije Chi. Usposobljeni terapevti vam bodo pomagali z različnimi metodami uravnavati počutje ter krepitev imunske odpornosti. Syra center vam ponuja individualni, skupinski, družinski ali partnerski biosvetovalni tretman. Bioenergijski park Energijski park leži v osrčju naselja pred hotelom Salinera. Ima 12 energijskih točk, ki ugodno delujejo na zdravstveno stanje posameznika. Vsaka točka je namenjena različnim telesnim organom, predpisan pa je tudi čas postanka in moč sevanja točke. Zaželjeno je, da obiskovalec parka, pred vstopom vanj, preuči izdelan katalog parka, saj bo le tako dodobra spoznal namen in delovanje parka. Priporoča se večkratni obisk parka.

PREHRANA

Ugodneje in brez skrbi Pol penzion v hotelski restavraciji Ob rezervaciji

Cena so v Euro, obračunajo se na osebo/dan kot dodatna storitev ob najemu apartmaja

NOČITEV Z ZAJTKROM ODRASLI 13 €

Otroci 2-11,9 let 7€

POLPENZION ODRASLI 28 €

Otroci 2-11,9 let 17 €