Pozdravljeni, smo majhno družinsko podjetje, s poslovanjem smo pričeli leta 1997.  S partnerjem sva bila in sva predana podjetju.
Najin moto pa je bil in vedno bo: posredovati storitve pošteno in transparentno, opravljati delo na terenu kvalitetno, biti dober poslovni partner tako sobodajalcem kot podjetjem, strankam pa svetovati kar najboljše. In predvsem: slikovno prikazati kot je! Pri nas slik ne popravljamo. Obratno. Večinoma so lastniki stanovanj tako pridni, da sproti dodajajo, popravljajo in renovirajo, da postanejo slike tiste, ki potrebujejo osvežitev.

Slovenska obala je najin domači kraj zadnjih 30let. Izola pa najino mesto. Ko pridete, pogumno povprašajte kar Vas zanima. Izdali Vam bomo kje kupiti domače olivno olje, kje so otroška igrišča, pa najboljša ribarnica, mesnica....Kje je Parenzana, pa bližnjica do divje plaže pod Strunjanskim Klifom :)....

Naša Lagunina kartica pa Vam bo dopust naredila še prijetnejši. Letno osvežujemo popuste in skrbimo za to, da Vam priporočamo zanesljiva podjetja.

Na recepciji Vas bova pričakali:  Mojca, Mateja

Leta 2005 ko sva tudi sama postala starša, pa sva se na jesenskih potepanjih ob koncu sezone (ko smo prišli še mi na vrsto za dopust) odkrila še Italijansko obalo.
Lignano z okolico, Caorle, Bibione so kraji, kamor res priporočava počitnice vsem (še posebaj družinam), ki si želijo kilometre peščene plaže (take-za delati peščene gradove), kilometre sprehajalnih in kolesarskih poti, tematski parki za majhne otroke ( 2- 8 let), prekrasen, otroškim vozičkom prijazen) živalski vrt ter obilo animacije za vse! Ob ponedeljkih pa vabi ogromna mobilna tržnica.
To so kraji nedaleč od nas, pa tako različni. Mimogrede dosegljivi po avtocesti.

Dobrodošli pri nas.  Mojca& ekipa Lagune Izola

Pa še uradno:

LAGUNA IZOLA, turizem, nastanitve, upravljanje d.o.o.
Skrajšana firma: LAGUNA IZOLA d.o.o.
Naslov: Istrska vrata 7, SI-6310 Izola
ID za DDV: SI 70507856
Licenca št.: 1218

Družba je vpisana v poslovni in sodni register 03.02.2011 Srg 2010/49234, osnovni kapital 17.500,00 Euro

Direktorica:

Dipl.org.turizma, Mojca Kotnik